Ett första inlägg

Då var det dags för mig att faktiskt börja blogga. Kul! Det är ju så roligt att dela med sig av bilder och förhoppningsvis kunna inspirera någon.. Det är så roligt när man ser sina bilder på oväntade ställen!

Jag är en 26-åring som lever med mannen i mitt liv och våra 2 barn. Vårat hus köpte vi för ca 5 år sen, som vi sakta men säkert gör om till vårat eget.. Jag drömmer om en vacker trädgård med växthus (sommarens planer). Något som faktiskt är bra med att saker tar tid är att man hinner ändra sig sisådär hundra gånger och förhoppningsvis blir det jättebra i slutändan. Ja, för att bestämma sig är inte min starka sida ha ha.

Just nu har vi varvat renovering av badrum och sovrum. Vi börjar faktiskt komma i mål så jag tänkte bjuda på några bilder på badrummet någon dag. Det är stoor skillnad. Innan blev man nästintill sjösjuk kan man säga. Utan att ta i…

 

Just som jag fick vårkänslor blev det vinter på nytt här. Men idag skiner solen och tulpanerna viskar om att våren trots allt kommer snart…

_DSC0363_1

_DSC0352_1

_DSC0354_1

5 Gilla
FacebookTwitterPinterest

2 Kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *