Höst på ingång

Wow vilken sensommar vi har haft eller hur? Dock har min stackars blogg fått lida. Oj oj jag har nog latat mig alldeles för mycket. Men nu längtar jag efter svalare luft och brasor i öppna spisen, skogspromenader och regnskurar.

I somras fixade vi nytt golv i hallen. Stor skillnad! Det finns inga fönster förutom i dörren så ut med det mörkgrå och in med ljust fint plankgolv.

_dsc0641

Vi fortsatte med samma golv från sovrummet så vi slapp tröskel. Golvet är behandlat med vit bets plus ett par varv golvlack.

Väggkorgarna från Tine K Home kommer vara perfekta för vinterns alla mössor och vantar. Fin förvaring helt i min smak.

_dsc0733_

Och där har vi den förbaskade trappen som egentligen inte är heelt färdigmålad än. Cirka 1 år försenat bara. Det var himla tråkigt med andra ord 😉 Men fint blir det.

_dsc0642

_dsc0675

Den här vackra lampan ska upp i hallen. Letat efter Pampille lamporna från Tine K. Finns tyvärr inte kvar i sortimentet längre men den som söker den finner. Hittade visst lyckan i Holland, ibland har man tur 🙂

_dsc0629

_dsc0560

Hösten är allt bra fin! Skrynkligt linne i dimmiga färger, varma filtar att värma sig i och brinnande stearinljus som lyser upp. Älsk på stumpljusstaken jag hittade här

Kram Jessie

4 Gilla
FacebookTwitterPinterest

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *