Sommarkänslor och planer

Hej från morgonlunket här. Solen tittar fram mellan molnen och barnen är redan ute och springer av sig. Visst är det härligt? Att värmen äntligen börjar komma. Man kan ha altandörren öppen och bara kliva rätt ut i paradiset. Det är nog det bästa vi gjort. Att bygga en terrass!

Vad har annars hänt? Vi har fått upp en pergola på framsidan som bara ska målas klart. Jag har några vinrankor som väntar på att få planteras vid stolparna. Jag har ju en tanke att de ska växa upp som ett tak på pergolan så man sedan kan sitta där tillbakalutad i några snygga stolar och äta vindruvor. Men grannen är tveksam. Det kommer visst ta 10 år. Men jag lever på hoppet!

Vi håller också på att hitta en ny dörr. Herregud vilket projekt. Vad ska man välja? Just nu har vi en enkeldörr med sidoljus på varje sida (typiskt 70-tal) Men om man tar bort rubbet får vi faktiskt plats med en snygg pardörr.

_DSC1296_1

Linnelakan i färgen Dusty Blue. Himmelsk vacker tycker jag. Passar så fint i vårat sovrum.

_DSC1271_1

Nya mattan i jute tänkte jag egentligen ha i badrummet. Jag vill få in en lite ruffigare känsla till marmorgolvet vi lagt men den passade alldeles för bra här istället.

_DSC1262_1

Nu har växterna fått flytta ut. Jag bara älskar uppstammade träd. Det är så himla fint tycker jag. Här ser man lite av den tråkiga dörren vi målat vit så länge tills den byts ut. Visst skulle det vara fint med en pardörr med snygga speglar? Jakten fortsätter!

Ha en fin dag alla ni som tittar in.
Kram Jessie

5 Gilla
FacebookTwitterPinterest

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *