Trädgårdsfix

Favoriten just nu är såklart uteplatsen. Det blir som ett litet extra rum på sommaren. Där lagar vi mat, äter, umgås och bara njuter i soffan. På kvällen drar vi för myggnätet och tänder infravärmen. Mitt emot paviljongen har vi ett matbord med 8 platser och stort parasoll.

_DSC0179_1

_DSC0598_1

På en trälåda står det iskallt citron och gurkvatten som svalkade skönt i midsommarhelgen. Bakom skymtar mitt senaste lilla tillskott i trädsamlingen; en Ginkgo Biloba. Och Chokladblomman som spretar härligt fint med sina rödbruna blommor.
Glasburk och flaskor kommer från Strömshaga.

_DSC0231_1

Och visst nämde jag den här godingen? Som kallas vattenkannans Rolls-Royce och jag kan bara hålla med 😉

_DSC0753_

_DSC0761_

Den nyplanterade rabatten är fylld med Daggkåpa och Funkia. Härlig grönska längst med uteplatsen.. Så smidigt att bara dela på en stor planta om man har det hemma. Billigt och bra om man vill göra nya rabatter.

Kram
Jessie

5 Gilla
FacebookTwitterPinterest

2 Kommentarer

 1. Hej!
  Hittade hit via Sofi 🙂
  Så mysig uteplats ni har!
  Vi har precis byggt altan i sommar och funderar vidare på om vi ska ha nån del inbyggd eller om vi ska bygga en pergola… vi får se, men det ser väldigt mysigt ut hos er 🙂 Du kanske kan visa helhetsbilder med?
  Ha en fin helg!
  Kram Anna

  1. Hej!
   Tack så mycket 🙂 Just nu har vi bara en paviljong på altanen. Men nästa år vi vill gärna bygga ett riktigt uterum istället. Så man kan stänga om sig och sitta ute längre under säsongen 🙂 Lycka till med era planer för altanen 🙂

   Kram Jessica

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *